Не  ОТ, а С коронавирус са пациентите, които са в

...
Не  ОТ, а С коронавирус са пациентите, които са в
Коментари Харесай

Проф. Джизмондо: Не от, а с коронавирус са починалите в Италия, двойно намаляха новозаразените

„ Не  ОТ, а С ковид са пациентите, които са в тежко положение или почиват “, изясни за следващ път пред италианската държавна телевизия РАИ проф. Мария Рита Джизмондо, шеф на лабораторията по микробиология на болничното заведение Сако в Милано – най-уважаваният виросолог в тази страна, работещ от ден първи в епицентъра на болестта, написа 19min.bg.

Като всяка белодробна зараза, и тази може да катализира към този момент дълбоки болести. Няма нито един потвърден случай на гибел ОТ корона. Няма нито един умрял човек под 57 година, междинната възраст е 81 година, и без няколко – приблизително патологии плюс това – нелечим рак, диабет, прекарани инфаркти, инсулти, тежка хипертония. 85% от инфектираните не усещат признаци или имат толкоз леки, че ги карат на крайник.
В Италия във вторник означиха двоен спад на новозаразените – първи знак за стигане или минаване пика на болестта – от 1797 на 977 души. Само 877 от болните са в болница, 1004 бяха изцяло оздравелите, от които 280 единствено във втрорник, т.е. и техният брой нараства стремително, 5000 души са на домашно лекуване, което минава за седмица от общо 8500 заболели сега.
Причината за по-високата смъртност в страната по отношение на 0,2% в Германия и под 2% във Франция е фактът, че НАД 10 ГОДИНИ НАМАЛЯВАТ ЛЕКАРИТЕ И МЛАДИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ПРЕДПОЧИТАТ ДА РАБОТЯТ В ЧУЖБИНА, А ИНВЕСТИЦИИТЕ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НЕ ДОСТИГАТ И НЕ съдебна експертиза РАЗПРЕДЕЛЯТ ПРАВИЛНО – СЪЩО КАКТО В БЪЛГАРИЯ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР